Онлайн Разпродажба на дамски дрехи и тениски Print Goat.

Какво е включено в разпродажбата на дамски дизайнерски дрехи?

В сезонното намаление включихме някои от най-успешните ни модели дамски дрехи от последните серии. Предлагаме ти класически тениски с къс ръкав, обло деколте и скосени ръкави. Те са леко вталени в областта на талията и са изработени от тънък и мек памук.

Освен тениските включихме и леки къси блузи. Те са широко обло деколте и могат да се носят с паднало рамо. Идеални за най-горещите дни, защото са леки и прохладни. Към офертата добавихме и един модел  дълга туника в синьо.

Разгледай офертите за дамски спортни облекла и избери своя размер. Количествата са ограничени, затова се възползвай още сега.

Каква отстъпка получавам?

За всички дизайнерски облекла е валидна различна отстъпка. В онлайн разпродажбата ще намериш намаление от  20%, 25% за различните модели.

Най-новите ни предложения от изминалото лято са с 25% по-ниски цени. Някои от дизайнерските принтове се предлагат върху текстил в различни цветове.

Защо да се възползвам?

  • Студеното време е и сезонът на онлайн промоциите. Възползвай се, за да вземеш промоционална оригинална дреха от нашия бранд.
  • Всички предложения са с наши дизайни, разработени еднократно и това е шанс да се сдобиеш с авторска арт дреха преди изчерпване на количествата.
  • Можеш да избираш между различни модели и имаш възможност да вземеш повече от един продукт без да разбиваш касичката.
  • Използваният текстил за повечето предложения е 100% памучен плат, а принтовете са направени с дишащи мастила за по-добро проветрение.
  • Винаги можеш да се оправдаеш за направения разход с „Беше на промоция“.