Студио за дизайн и улична мода

Print Goat е българска марка, която предлага удобни и семпли облекла и аксесоари. Визията и идеята зад нея са най-важни за нас. Затова всичките ни дизайни и модели за дрехи са авторски, изработени, преживяни и измислени от нас.

Те са резултат на творчески процес- понякога несъзнателен, провлиян от изкуството и съвременния живот.  Някои от тях са символични, а други са плод на първо впечатление или емоция. Залагаме на тениската, като универсална и предпочитана дреха. Защото тя е нещо повече от парче плат. Показва какво харесваш, от къде идваш и накъде си се запътил.

 

print goat team

Без да се опитваме да дадем конкретна дефиниция на streetwear, се стремим да отворим своя, различна ниша в стрийт културата и изработката на бутикови дрехи

Стрийт облеклото не единствено модно явление, а начин на живот,  постоянно променящо се понятие, което също нуждае от глътка свеж въздух. Дали уличната мода е кулутрен феномен-не знаем, но тя е и в твоето ежедневие- от старите кецове, до новата тениска,ризата и бродираната шапка.

print goat team 2

Ние от Print Goat харесваме изчистен дизайн, геометричните форми и точната мисъл. Дизайните, които представяме са създадени, чрез комбиниране на асоциации. Чрез тях се надяваме да достигнем до теб. Ти, който си свеж, пълен с идеи и се обличаш с въображение. Надяваме се нашите дрехи да предизвикат у теб интересни преживявания.

Стани част от нашия странен свят на форми и образи.