Услуги и технология

Услуги


Ситопечат върху текстилни повърхности

При поръчка на по-голям брой продукти, вие можете да изберете технологията на ситопечата, която ви предоставя по-високо качество на крайния продукт.
Минималния брой продукти за услугата ситопечат е 20 бр.Вие получавате специални отстъпки при поръчка над 100 и 500 бр.
Ценоразпис на нашите услуги за ситопечат можете да разгледате в страницата "На едро". Гарантираме ви пластичност и издържливост на медията.Повече информация за технологията на ситопечата- по долу.

Сублимационен печат

Всички керамични чаши и портмонета са щамповани чрез технологията на сублимационния печат. Print Goat  предлага и сублимационен печат за поръчки на едро за чаши и портмонета.

Ценоразпис на услугите са сублимационен печат +  продукт можете да разгледате в страницата "На едро". Сублимациония печат предлага изключително дълготрайна издръжливост на печата, гарантирано ярки цветове и високо качество.

 

Изработване на рекламни и фирмени тениски и други облекла

Можете да ни предоставите вашето фирмено лого, запазена марка или текст и ние ще изработим вашите рекламни тениски. Направете запитване за брой и цвят преди поръчката и ние ще направим заявка за вашите продукти.
Разработка на ваш уникален дизайн след запитване.
Изпратете ни вашите идеи и визия за дизайн, а ние ще го превърнем в произведение на изкуството.

Технология

 

Сублимационен печат:

Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. Изделието трябва да е изготовено от полиестер или да има специално покритие. При нагряване  до 162 С молекулите на полиестера се "отварят" и сублимационните мастила, които в това време се намират в газообразно състояние могат да проникнат в полиестера. След прекратяване на въздействието на високата температура, молекулите на полиестера се "затварят", и така изображението остава на полиестера. Технологията намира проложение в печата на чаши, чанти, значки, полиестерен текстил и други аксесоари с полиестерно покритие. Тя осигурява почти "вечно" качество на продуктите и изключително ярки и интензивни цветове при печата.


Ситопечат:

Сито печатът е изключително подходящ в случаите, когато се налага нанасяне на щампа върху готови изделия и етикети от памук, полиестер, полиамид или други тъкани. Ситопечатът е универсална технология за печат, при която позитивният филм се копира контактно върху фино сито, покрито с фоточувствителна емулсия, която в резултат на експонацията, отпушва едни от дупките на ситото и оставя запушени други. Чрез натиск, мастилото се нагнетява върху ситото и там, където дупките са отворени, преминава през него и попада върху обекта за печат. Ситопечатът предлага изключително много възможности за създаване на различни ефекти и отпчатване дори на много фини детайли. Ние използваме еластични пластизолни, а също и водни мастила. Водните мастила са матови и меки, те осигуряват възможност на текстила да "диша". Отпечатъка върху носителя се прави ръчно, с равномерен натиск.