Спортни дизайнерски мъжки потници.

Ето и лятото е вече в разгара си, а ти сигурно търсиш нещо ефектно и алтернативно за твоя градероб. Може би ти омръзна да купуваш тениски или просто предпочиташ да се чувстваш свободен и удобно в дрехите си.

Разгледай онлайн предложенията в магазина на Print Goat, за да откриеш качествена българска улична мода. За сезон 2017 подготвихме няколко модела летни мъжки потници тип Tank Top. Те се предлагат в двата класически цвята- черно и бяло с оригиналните ни авторски дизайни.

Спортните дизайнерски топове за мъже са изработени от 100% памучна материя, фина и гладка, идеална за целите на дизайнера. Тя с плътност 150гр/м2, за да ти осигури свобода и комфорт.

Използвахме качествени сито мастила, за да направим отпечатъците. За част от облеката за мъже направихме принта с мастила на изцяло водна основа. Това ти дава възможност спокойно да переш дрехата и гладиш щампата. Предимстово на водните мастила се крие в това, че при по-дълго третиране на облеклото отпечатъка става все по-мек и пластичен. Също така, материята може да „диша“ без да запарва тялото в горещите дни.

Спортните мъжки топове Print Goat следват познатата ни линия на геометрични дизайни. Тази година заложихме на експеримент от ръчно направена рисунка и дигитална илюстрация. Продължавам да държим на детайлът в нашите рисунки, от първата до последната точка и линия.

Искахме да изработим семпли, но пък стилни дизайнерски мъжки потници, които да подхождат на твоя нестандартен вкус. Зад всеки от дизайните ни има история и символика, пречупени през нашия поглед на почитатели на ърбън културата.

В случай, че търсиш оригинален подарък не пропускай да разгледаш и Дамските Летни Блузи и Потници.