Дамски летни блузи и потници.

За сезон 2017 подготвихме няколко модела дизайнерски дамски топове и потници в характерния ни геометричен стил. В онлайн магазина на Print Goat ще откриеш свободни дамски къси блузи в черно и бяло, както и спортни туники с авторски ръчно изработени дизайни.

Блузите за жени, които избрахме са широки и леки от ефирна и мека лятна полиестерна материя. Те могат да се носят свободно с паднало рамо или просто като класически топ.  Отново заложихме на контрастни цветове, които подчертават нашите авторски дизайни. Основното предимство на дрехите от полиестер е, че са фини и тънки- идеални за сезона и не се мачкат.

Потниците за жени са изработени от 100% памучен плат с дълбоко деколте и дебели презрамки. Те са дълги и разкроени в долната си част, подобно на туника, за да ти осигуряват прохлада в жарките летни месеци.

В сезонната серия включихме два основни цвята- семпло тъмно сиво и ярко и наситено тъмно синьо. А ти можеш ги да комбинираш с пола, дънки или къси панталони. Късите варианти са подходящи за панталони и поли с висока талия.

Дизайните, които представяме тази година са вдъхновени от символиката и философията на сакралната геометрия. Казано просто, сакралната геометрия се опира на законите на симетрията и математиката. В тях се откриват основни закономерности за нашия свят, начинът, по който той функционира и се проявява.

Ние продължаваме да създаваме своите илюстрации използвайки геометрични форми. Дизайнерските дрехи на Print Goat съдържат основните геометрични обекти, които можем да открием във всяка жива материя.

Ако търсиш уникален подарък не забравяй да разгледаш и Мъжките Tank top потници.