Шапки с права козирка

Snapback шапките SILENT HORROR са класическо черни, с права козирка, подсилени и брандирани с текстилен етикет. Направи си подарък с малко разнообразие, като избереш уникален дизайнерски аксесоар на достъпна цена. Тук ще откриеш бродирани дизайни и емблеми създадени за стрийт колекцията на Print Goat.

Ефектът към, който се стремим е изчистен и семпъл вид на шапките и универсалност - те са подходящи както за мъже, така и за жени. Изработени са от плътна материя от памук и полиестер, а ти можеш да ги носиш както през лятото, така и през зимата. Можеш да коригираш ширината им, това ги прави универсални- идеални за момичета и момчета.

Ние следваме своята линия, стараейки се да предлагаме нещо повече от ежедневен аксесоар. Спортните Шапки Silent Horror са израз на нашето отношение към изкуството, света и всекидневните проблеми. Дизайните, които разработихме са типографски експерименти с шрифт и пространство. Високи или пък удебелени шрифтове, за да подхождат на твоята идентичност и настроение.

SILENT HORROR е концептуален проект за Дизайнерски тениски И Snapback шапки на Print Goat. Ето и нашето послание:

Тихият ужас на белия лист, тихият ужас на празния файл, на готовия проект, който никога не е достатъчно-добър, тихият ужас на крайния срок и работата в събота, тихият ужас на "поредния вариант". А може би ужасът на самокритиката, малкото свободно време, ранното ставане и късното лягане, 20-те дни отпуска и сутрешния махмурлук? Какъвто и да е твоят "ужас", не си сам, всички понякога се "ужасяват"