Овални значки

Овалните Значки Print Goat са изработени от твърда основа, обвита с еластичен текстил. Те са ръчно изработени във формата на брошка, което ги прави интересен акceсоар-допълнение към твоето облекло.

Нашето и лого и дизайни са отпечатани чрез сублимационен печат, което позволява третирането им с препарати и миене, без да се наруши целостта на печата. Предлагат се в два размера и цвята : 2,8см и 4см в черно и бяло.

Ако търсиш разнообразие, ние можем да изработим значки по поръчка с твой дизайн. Не пропускай да разгледаш дизайнерските тениски на Print Goat и да си направиш комлект.

Кратка история

Значката, един симпатичен аксесоар, който днес окачаме по чантите и яките си има дълга история. Появила се за пръв път в средните векове, винаги е указвала принадлежност, социално положение или определен статус. Тя е типичен носител на т.н. инсигния - емблема или знак, показващ власт или висок статут. През годините тези емблеми не винаги са имали позитивно приложение, те са били използвани и за указване на расови и кастови различия.

Днес те все още пазят част от оригиналната си функция, все още са използвани за да подсказват за предпочитание или lifestyle. Често носят и послание.

Предай своето послание със ЗНАЧКА PRINT GOAT!