Чанти от плат

Дамски еко чанти за пазар от Print Goat

Те са изработени от памук и са меки и компактни. Така можеш да ги носиш навсякъде със себе си. Избери между оригиналните дизайни за памучни торбички от плат и направи комплект с друг продукт- чаша или дамска тениска.

Торбите са ръчно изработени, сгъват се лесно и можеш да ги носиш и прибираш сгънати, без да заемат излишно място. Те са здрави  и издържливи, тъй като са подходящи за пазаруване. В тях можеш да носиш покупките от пазара, вместо да купуваш полиетиленови пликове.

Текстилните торби се предлагат в два цвята- черен и естествения цвят на памука. Те са семпли, за да подхождат както на спортно, така и на по-елегантно облекло. Имат дълги дръжки, подходящи за носене през рамо. Ще ги получиш брандирани с етикет с нашето лого, в картонена еко опаковка.

 

Дизайнерските ни аксесоари са отпечатани чрез технологията на ситопечата. Използвахме ярки и качествени мастила, които са устойчиви на продължително третиране и не избеляват от слънцето. Подходящи са ежедневието, пикник и дори пътуване, а защо не и за море?

Какво прави дизайнерските торбички различни?

Това са дизайнерските принтове, които избрахме да отпечатаме върху тях, за ги направят нестандартни  и оригинални. Лесно можеш да ги комбинираш с някои от останалите ни продукти- тениска или блуза и да направиш оригинален подарък на себе си или приятел.

Те могат да бъдат заместител на тежката ти дамска чанта, в която има всичко, което не ти трябва.

Най-голямото им предимство?

Макар и да са моден аксесоар, те всъщност ти позволяват да се грижиш за природата, като ги използваш многократно. Тъй като са изработени от плат те са биоразградими и не замърсяват околната среда.

Новите предложения на Print Goat

За сезон 2017 сме предвидили нови предложения за дизайнерски аксесоари. Този път те са по-луксозни и се предлагат в семпли, класически цветове от черно и бяло. Ще намериш ръчно изработени чанти с авторски, ръчно отпечатани десени. Те са дълги и удебелени дръжки и мека подплата от сатен.

Как да се грижиш за тях?

Продуктите на Print Goat позволяват пране в пералня до 40 градуса. Не се препоръчва сушене в сушилня. Принта позволява гладене, като се препоръчва да е след първото пране.

 

Защо да си купиш?

  • Защото постоянно носиш много излишни неща ( признай си ) и се нуждаеш от още място.
  • Защото си еко friendly и не искаш да използваш полиетиленови чантички.
  • Защото вече притежаваш тениска  и така ще имаш комплект.
  • Просто ей така, защото ти харесва!